Kognitiivista yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja nuorille

Olen Valviran rekisteröimä psykoterapeutti ja minulla on KELA:n pätevyys. Viitekehykseni on kognitiivinen psykoterapia.

Tarjoan yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Terapia voi olla lyhytkestoista (n. 1 - 20 käyntiä) tai pitkäkestoista (vuodesta useampaan vuoteen). Otan asiakkaita vastaan sekä Raumalla että Turussa.

Yksilöpsykoterapiassa asiakas ja terapeutti tutkivat ja havainnoivat yhteistyössä asiakkaan kokemuksia alkaen siitä tilanteesta, jossa asiakas psykoterapiaan hakeutuu. Tavallisesti sovitaan aluksi yksi tai useampi tutustumiskäynti, jolloin yhteisesti arvioidaan tarkemmin yhteistyön mahdollisuuksia sekä sovitaan jatkosta.

Psykoterapiasta voi olla hyötyä hyvin erilaisissa elämänhaasteissa. Psykoterapia voi auttaa oireisiin kuten masennus, ahdistus, työuupumus, jännitys- ja paniikkioireet,  erilaiset pelot, vuorovaikutusongelmat, traumaattiset kokemukset tai unettomuus.


Hinta

Käynti 45 min 80 €.

Kelalta on mahdollista hakea korvausta, mikäli sinulla on lääkärin tekemän arvion perusteella tarve psykoterapeuttiselle hoidolle. 


Koulutus ja työkokemus

Psykoterapeutti Sari Suominen - Rauma ja Turku

Olen pohjakoulutukseltani psykologi (PsM, Turun yliopisto) ja sen lisäksi olen käynyt nelivuotisen kognitiivisen terapiakoulutuksen (YET). 

Olen yksityisvastaanottoni lisäksi työskennellyt pääosin psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa aikuispsykiatrian poliklinikalla.